Chantal de Wit – Logopediepraktijk KLETS – Rotterdam

Logopediepraktijk KLETS

Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Crooswijk. Wij hebben op dit moment een wachtlijst. Bel voor meer informatie.

Chantal de Wit

Praktijkhouder/ Logopedist/ SI-therapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Mijn naam is Chantal en ik ben de praktijkhoudster.  Ik ben werkzaam als logopedist op maandag, woensdag en vrijdag.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in verschillende vrije vestigingen en op het voortgezet cluster-2 onderwijs. In juli 2011 heb ik deels de praktijk overgenomen van mijn toenmalige werkgeefster en voortgezet onder een nieuwe naam en op een nieuwe locatie. Zo is logopediepraktijk KLETS ontstaan.

Mijn passie ligt bij het behandelen van kinderen en ik heb mij daar dan ook in gespecialiseerd. Ik behandel alleen kinderen en ik heb ook verschillende cursussen hiervoor gevolg. Mijn werkwijze is voor de kleine kinderen veel spelenderwijs en op de grond. Kinderen leren namelijk in spel meer en het is nog leuk ook.

Ik behandel kinderen met taal en articulatie problemen. Dit zijn soms al kinderen vanaf 2 jaar. Ook kinderen die door de tandarts of orthodontist worden verwezen voor een OMFT behandeling zie ik. Daarnaast heb ik ervaring met kinderen met een autisme spectrum stoornis.

Vanaf januari 2016 ben ik ook therapeut voor kinderen met Sensorische Informatieverwerkingsproblemen, SI therapeut. Het kan zijn dat kinderen een logopedisch probleem hebben, maar dat er een onderliggend probleem is in de verwerking van sensorische informatie. Dit is dan een onderdeel van de logopedie.

Ik streef ernaar goede kwaliteit te bieden. Om dit te kunnen en mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig cursussen, studiedagen en workshops.

Terug naar overzicht