Over ons – Logopediepraktijk KLETS – Rotterdam

Logopediepraktijk KLETS

Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Crooswijk. Wij hebben op dit moment een wachtlijst. Bel voor meer informatie.

Over ons

Hartelijk welkom op onze website. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Crooswijk. Binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin bevindt zich onze hoofdlocatie. Daarnaast zijn wij ook gevestigd binnen 2 scholen.

Wij zijn op dit moment werkzaam met twee logopedisten en behandelen kinderen met verschillende logopedische stoornissen.

Op deze website kunt u meer lezen over de logopedische problemen en de wijze waarop wij die als logopedisten kunnen behandelen. Ook vindt u hier informatie over de vergoedingen van deze behandelingen door zorgverzekeraars en wat u daar voor moet doen. Tot slot wijzen wij u op de veelgestelde vragen op de website, waar de kans groot is dat u de benodigde informatie aantreft. Wanneer u na het bekijken van de site nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Aanmelding

Wilt u zich aanmelden voor logopedie, dan is dit zowel via de site als telefonisch mogelijk. Nadat u zich heeft aangemeld, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met u maken. Houdt u er rekening mee dat er een wachtlijst is.

Overig

Wij hebben een Facebookpagina! Bezoek, volg en like onze pagina!

Op onze site kunt u folders vinden over voorlezen en het stimuleren van de spraak-taalontwikkeling.

Tot ziens!

De logopedisten

Chantal de Wit en Eva van Hensen van Uningen-Hoogesteger