Eva van Hensen van Uningen-Hoogesteger – Logopediepraktijk KLETS – Rotterdam

Logopediepraktijk KLETS

Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Crooswijk. Wij hebben op dit moment een wachtlijst. Bel voor meer informatie.

Eva van Hensen van Uningen-Hoogesteger

Logopedist/ Preverbaal logopedist
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag

Mijn naam is Eva Op de vrijdag werk ik als allround logopedist voor logopediepraktijk KLETS.

In 2003 studeerde ik af aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn afstuderen heb ik een praktijk in Brabant overgenomen en ben ik 5 jaar lang werkzaam geweest als logopedist en praktijkeigenaar. De praktijk heb ik uiteindelijk verkocht.  Na omzwervingen bij een groothandel en in het bankwezen ben ik tóch weer teruggekomen bij de logopedie en heb het vak ruim 3 jaar geleden weer helemaal opnieuw uitgevonden voor mezelf.

Momenteel ben ik op nog twee andere locaties werkzaam. Op maandag en dinsdag werk ik op een school in Schiedam en op donderdag in een praktijk in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Het werken als logopedist stelt me in staat mijn creativiteit te gebruiken. Een behandeling hoeft niet altijd aan tafel plaats te vinden en in spelsituaties kunnen kinderen heel veel leren. Natuurlijk moet er ook hard geoefend worden, maar het liefste moedig ik kinderen en ouders aan om dit op een speelse manier te doen.

Zelf vind ik het ook heel leuk om bij te leren, dus volg ik regelmatig bijscholingen. Dit houdt me nieuwsgierig en brengt me weer nieuwe inzichten. Zo heb ik net de cursus tot preverbaal logopedist afgerond.

Wellicht tot binnenkort in de praktijk!

Terug naar overzicht